Aanbod

Loopschool Westland is onderdeel van Welzijnspraktijk Edelman.
Deze loopschool biedt diverse onderdelen aan: Loopgroep Westland, Mindful hardlopen, Mindful wandelen, zomeravond wandelingen, Yoga running, Personal Training en bedrijfstrainingen.

Loopgroep Westland

Loopgroep Westland vindt plaats op de maandagavond om 19:30 uur vanaf het Juliana Sportpark van FC ‘s-Gravenzande.
Je kunt kiezen uit groep 1 of groep 2. Groep 1 is bedoeld voor mensen die nog niet zo veel hardloop ervaring hebben en/of lekker willen hardlopen om fit en gezond te blijven zonder verdere ambities. Groep 2 is voor de wat meer ervaren hardloper die graag wat verder gaat en misschien zelfs af en toe wil deelnemen aan een prestatieloop of wedstrijd. Regelmatig stromen mensen door van groep 1 naar groep 2.

Start to run

Start to Run traject wordt net als Loopgroep Westland eveneens op de maandagavond om 19:30 aangeboden.
Je leert niet alleen om zo efficiënt en effectief mogelijk hard te lopen maar je krijgt ook veel handvatten aangereikt om het hardlopen ook echt vol te houden en ervan te genieten. Na het volgen van dit traject kun je doorstromen naar groep 1 van loopgroep ‘s-Gravenzande en/of naar een van de mindful hardloopgroepen.

Mindful hardlopen

Iedere woensdagochtend en zaterdagochtend biedt Biefit Loopschool Westland Mindful Hardlopen aan. Er wordt vanaf diverse mooie locaties in en om het Westland getraind. Locatie-schema’s zijn altijd te vinden op de speciale informatiepagina over Mindful Hardlopen en in de kalender op de homepage. We starten altijd om 9:30 uur.

Mindful wandelen

Iedere vrijdagochtend biedt Welzijnspraktijk Edelman Mindful wandelen aan. Er wordt vanaf diverse mooie locaties in en om het Westland getraind. Meer informatie vind je op de ‘Mindful wandelen pagina’. Aanvang wandeling: 9:30 uur.

Yoga running

Yoga Running is een combinatie van 50 minuten mindful running en 60 minuten Yin yoga. Twee bewustzijn verhogende bewegingsvormen die elkaar heel goed aanvullen en versterken. Het resultaat is meer rust, harmonie, fitheid en balans en dat op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. De locatie waar we verzamelen en yoga doen is PLSTK café, Helmweg 4, Hoek van Holland . De eerstvolgende vier edities vinden allen plaats op elke eerste zondag van de maand, te beginnen op zondag 1 september. We starten om 10:00 uur precies en streven naar een eindtijd van 12:15 uur. Daarna ben je uiteraard vrij om nog lekker even na te genieten met eventueel een smakelijke en (h)eerlijke consumptie  in het sfeervolle PLSTK café. Meer weten? Kijk dan op de informatiepagina over Yoga Running.

Zomeravond wandelingen

Jaarlijks worden er een aantal zomeravond- en themawandelingen georganiseerd. Hierbij word er voor, tijdens en na de wandeling uitleg gegeven over het gekozen thema. De doelstelling is om het bewustzijn op een leuke en luchtige manier een impuls te geven en te vergroten ten bate van je vitaliteit en gezondheid.

Zo waren de thema van het afgelopen jaar:

  • Adem
  • Focus en Commitment (richten op aandacht en toewijding)
  • Balans en Harmonie in je dagelijkse leven

Praktische info:
Kosten: €7,50 incl. een gezond en lekker drankje na afloop aangeboden door gezondheidswinkel Biefit.
Locatie: Landgoed Ockenburg, Monsterseweg 2, 2553 RL, Den-haag.
Aanvang wandeling: 19:30 uur. De wandeling duurt ca. 75 à 90 minuten.