Aanbod

Loopschool Westland is onderdeel van Welzijnspraktijk Edelman.
Deze loopschool biedt diverse onderdelen aan: Loopgroep Westland, Mindful hardlopen, Mindful wandelen, zomeravondwandelingen, Yoga running, personal training en bedrijfstrainingen.

Loopgroep Westland

loopgroep Westland vindt ook in 2019 weer plaats op de maandagavond om 19:30 uur van het Juliana Sportpark van fc ‘s-Gravenzande.
Je kunt kiezen uit groep 1 of groep 2. Groep 1 is bedoeld voor mensen die nog niet zo veel hardloop ervaring hebben en/of lekker willen hardlopen om fit en gezond te blijven zonder verdere ambities. Groep 2 is voor de wat meer ervaren hardloper die graag wat verder gaat en misschien zelfs af en toe wil deelnemen aan een prestatieloop of wedstrijd. Regelmatig stromen mensen door van groep 1 naar groep 2.

Start to run

Vanaf dinsdag 17 september 2019 ga ik weer een Start to Run traject aanbieden.
Je leert niet alleen om zo efficiënt en effectief mogelijk hard te lopen maar krijgt ook veel handvatten aangereikt om het hardlopen ook echt vol te houden en ervan te genieten. Na het volgen van dit traject kun je doorstromen naar groep 1 van loopgroep ‘s Gravenzande en/of naar een van de mindful hardloopgroepen

Mindful hardlopen

Iedere woensdagochtend en zaterdagochtend biedt Biefit Loopschool Westland Mindful Hardlopen aan. Er wordt vanaf diverse mooie locaties in en om het Westland getraind. Locatieschema’s zijn altijd te vinden op de speciale informatiepagina over Mindful Hardlopen en in de kalender op de homepage. We starten altijd om 9:30 uur.

Mindful wandelen

Iedere vrijdagochtend biedt Welzijnspraktijk Edelman Mindful wandelen aan. Er wordt vanaf diverse mooie locaties in en om het Westland getraind. Meer informatie vind je op de ‘Mindful wandelen pagina’. Aanvang wandeling: 9:30 uur.

Yoga running

Yoga Running is een combinatie van 50 minuten mindful running en 60 minuten Yin yoga. Twee bewustzijn verhogende bewegingsvormen die elkaar heel goed aanvullen en versterken. Het resultaat is meer rust, harmonie, fitheid en balans en dat op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. De locatie waar we verzamelen en yoga doen is PLSTK café, Helmweg 4, Hoek van Holland . De eerstvolgende vier edities vinden allen plaats op elke eerste zondag van de maand, te beginnen op zondag 1 september. We starten om 10:00 uur precies en streven naar een eindtijd van 12:15 uur. Daarna ben je uiteraard vrij om nog lekker even na te genieten met eventueel een smakelijke en (h)eerlijke consumptie  in het sfeervolle PLSTK café. Meer weten? Kijk dan op de infopagina over Yoga Running.

Zomeravondwandelingen

Dit jaar zijn er nog 3 zomeravond – themawandelingen op 31 juli, 14 en 28 augustus. Voor, tijdens en na de wandeling zal George uitleg geven over het gekozen thema. De doelstelling is om het bewustzijn op een leuke en luchtige manier een impuls te geven en te vergroten ten bate van je vitaliteit en gezondheid.
Het thema van de eerste wandeling was ‘Adem’.
Het thema van de tweede wandeling is ‘focus en commitment’ oftewel ‘het richten van de aandacht en toewijding’.
Denk hierbij aan het geven van een stuk ondersteuning aan het volhouden van goede voornemens zoals het aanpassen van je levensstijl.
Het thema van de derde wandeling is ‘balans en harmonie in je dagelijkse leven’.

Praktische info:
Kosten: €7,50 incl. een gezond en lekker drankje na afloop aangeboden door gezondheidswinkel Biefit.
Locatie: Landgoed Ockenburg, Monsterseweg 2, 2553 RL, Den-haag.
Aanvang wandeling: 19:30 uur. De wandeling duurt ca. 75 à 90 minuten.