Yoga Running

Biefit Loopschool Westland is eind 2018 i.s.m. Martine de Bruijn van ‘Up to Grow’ gestart met een prachtige nieuwe activiteit: Yoga Running. Yoga Running is een combinatie van mindful running en yin yoga.

Deze combinatie werkt geweldig. Een nadeel van de prachtige hardloopsport kan namelijk zijn dat de spieren wat strammer worden door de eenzijdige belasting van de hardloopbeweging. Nu wordt dat al voor een groot gedeelte ondervangen door de hardloopvariant Mindful running, die Loopschool Westland aanbiedt. Tijdens deze trainingen besteden we immers al regelmatig aandacht aan de ademhaling en oefeningen die hun oorsprong hebben in de wereld van yoga.

Met Yoga Running gaan we nog een stap verder. Tijdens deze trainingen gaan we ca. 50 minuten (mindful) hardlopen o.l.v. George gevolgd door ca. 60 minuten yin yoga o.l.v. Martine. Yin yoga is een prachtige aanvulling op hardlopen. Je richt je aandacht op het ontspannen van je spieren en op het versterken en versoepelen van je bindweefsel. Yin yoga werkt in op de diepere lagen van het bindweefsel, creëert ruimte in je lichaam en helpt je lichaam te herstellen.

De doelstelling van beide bewustzijnsverhogende bewegingsvormen is dan ook om meer rust, harmonie, fitheid en balans te creëren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zowel Martine als George zijn breed onderlegd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en sport/beweging. En dan vooral in de combinatie van die twee. Bij elkaar opgeteld is één en één dus meer dan drie.

Praktische zaken:
* De locatie waar we verzamelen en de yoga set doen is deze winterperiode weer Yogastudio Westland, Hyacinthstraat 24a, ‘s-Gravenzande / Heenweg.
* Na het hardlopen is er gelegenheid om je even om te kleden, zodat je goed warm blijft tijdens de yogaset.
* De trainingen vinden elke eerste zondag van de maand plaats vanaf 10:00 sharp. De uiterlijke eindtijd is 12:30 uur.
Kom niet te vroeg, niet te laat maar gewoon op tijd.
* Trainingsdata: 5 januari, 2 februari, 1 maart en 5 april 2020.
* Incl. thee, fruit en nootjes na afloop.
* Als je inschrijft voor 4 trainingen bespaar je €20,- en zijn de kosten € 80,– . Als je je inschrijft voor 3 trainingen bespaar je €10,- en betaal je €65,-.  voor een losse trainingsochtend betaal je € 25,–.
* Aanmelden kan per telefoon: 06 12 85 85 35, via e-mail: info@welzijnspraktijkedelman.nl of via het contactformulier op deze website. Je inschrijving is definitief als je aanmelding en betaling binnen zijn.