Over ons

Samenwerking tussen Biefit en Loopschoolwestland

Biefit Gezondheidswinkel en
Loopschool Westland hebben elkaar gevonden!

Er zijn natuurlijk veel raakvlakken in de doelstellingen die beide ondernemingen hebben. Natuurlijke gezondheidsbevordering, bewustzijnsontwikkeling, de stimulering van het zelf genezend vermogen en de preventie tegen ziekte en ongemak zijn de belangrijkste.
Biefit Gezondheidswinkel, de naam zegt al genoeg: een winkel vol gezondheidsondersteunende producten ‘to Be Fit’. Zo ook Loopschool Westland : een school vol diversiteit op het gebied van gezondheidsondersteunende activiteiten, eveneens to Be Fit.
Naast de Loopschooleigenaar is George eveneens massagetherapeut, spiritueel werker , heler en ademtherapeut. Kijk voor meer info op www.welzijnspraktijkedelman.nl

In 1997 werd George Westlands kampioen hardlopen. Hij won het open klassement, gelopen over 6 wedstrijden in het Westland. Zijn hardloop-carière begon in 1988 en het trainerschap pakte hij 3 jaar later op -met diverse trainersdiploma’s op zak- bij atletiekvereniging Olympus 70 in diverse hardloopprojecten. Van 2007 t/m 2015 was hij werkzaam als running-therapeut binnen de GGZ (Parnassia). Daarna heeft hij de Loopschool opgericht.

Persoonlijke records:
1500 mtr: 4:09
3000 mtr: 9:14
5000 mtr: 15:56
10.000 mtr: 32:30
15 km: 49:49
16,1 km (10 mijl): 53:09
21,1 km (halve marathon): 1:12:15
Marathon: 2:51:00

We gaan middels Biefit Loopschool Westland ons idealisme en onze vakkennis bundelen.
Biefit heeft zo niet alleen gezondheidsproducten in de aanbieding maar ook gezondheidsactiviteiten.
Een prachtige completering: Biefit Loopschool Westland!

Biefit Loopschool Westland – Fitter dan OOIT!

Omdat zowel Biefit als Loopschool Westland een breed publiek willen bedienen wil de gecombineerde ‘Biefit Loopschool Westland’ dat natuurlijk ook. Voor elk wat wils.
Hardlopen en wandelen op een laagdrempelige manier tot bewegingsactiviteiten voor de meer ambitieuze sporter.

Biefit Loopschool Westland wil mensen graag laten ondervinden hoe je kunt bewegen met zoveel mogelijk plezier en voldoening. Via een fysiek actieve manier kun je zo je bewustzijnsontwikkeling een blijvende stimulans geven.

Team

Biefit Loopschool Westland werkt met de volgende trainers:

George Edelman
Jolanda Versteegen
Renske Dzon (invaltrainer)
Nico van den Berg
Patrick van Dop
Jessica Ringeling (invaltrainer)

Het trainersteam van Biefit Loopschool Westland
V.l.n.r.: Nico van den Berg, Renske Dzon, Jolanda Versteegen, Patrick van Dop, George Edelman. Martine de Bruijn ontbreekt op deze foto. Zij is yogadocente bij de yogarunning.

Lees over George en zijn ideaal