Tarieven/alg. voorwaarden

Yoga running: Momenteel bieden Martine en ik geen yoga running aan.

Mindful hardlopen: €12,50 voor een losse training. €110,- voor een blok van 12 trainingen. €110,- voor een 10 strippenkaart (4 maanden geldig).

BLW maandagavondgroep: €27,50 per maand middels automatische incasso (maandelijks opzegbaar). €10,- Voor een losse training. €90,- voor een 10 Strippenkaart (4 maanden geldig).

Bij deelname aan meerdere groepen per week ontvang je 50% korting op de goedkoopste training. Indien je op zowel zaterdagochtend als op woensdagochtend deelneemt dan ontvang je 50% korting op de tweede training. 

Bootcamp: €110,- voor een blok van 12 trainingen, of
€110,- voor een 10 strippenkaart (4 maanden geldig) of €12,50 voor een losse training.

Privé training: €85,- per training. Privé trainingstraject: Prijs in overleg.

Video analyse hardlopen: €75,-

Zomeravondwandeling: €12,50 (incl een gezond en lekker drankje na afloop, aangeboden
door Gezondheidswinkel Biefit)

Je ontvangt 20% korting bij Hardloopspeciaalzaak Loperscompany Westland, op het gehele assortiment als je deelnemer bent van één van de hardloop of wandelactiviteiten van Biefit Loopschool Westland.

Je ontvangt 10% korting op een massagebehandeling naar keuze als je deelnemer bent van één van de hardloop of wandelactiviteiten van Biefit Loopschool Westland.

Algemene voorwaarden

Als je lid bent van de mindful hardloop of wandelgroep, BLW maandagavondgroep, of als je je hebt aangemeld voor een door Welzijnspraktijk Edelman / Biefit loopschool Westland georganiseerd evenement of activiteit ga ik ervan uit dat je aanwezig bent tenzij je minimaal 24 uur van tevoren hebt geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken of niet komen opdagen wordt volledig aan je doorberekend.

Je lidmaatschap aan een mindful hardloopgroep (woensdagochtend en/of zaterdagochtend) en/of de mindful wandelgroep (vrijdagochtend) wordt per kwartaal stilzwijgend verlengt. Het verzoek tot contributiebetaling vindt plaats op het moment dat er een nieuw 12-weeks locatie schema wordt aangeboden. Dit lidmaatschap is per kwartaal opzegbaar.
Je lidmaatschap van Loopgroep Westland (maandagavond) wordt per maand stilzwijgend verlengt. De contributie wordt maandelijks automatisch afgeschreven middels een door het lid afgegeven en ondertekende machtiging voor automatische incasso. Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Als je om wat voor reden dan ook een training mist is het niet mogelijk om betaalde contributie te restitueren.
Het is wel mogelijk om in overleg een training in te halen in een andere groep. Als je bijv. lid bent van BLW maandagavondgroep, en je mist daar een training om wat voor reden dan ook, dan is het ondanks het prijsverschil in contributie mogelijk deze training in te halen in één van de mindful hardloopgroepen.
Onderling overleg is altijd mogelijk als daar behoefte aan is. Indien er redelijke argumenten zijn volgt er nagenoeg altijd een oplossing.

Als je lid bent van de mindful hardloop-, wandelgroep of BLW maandagavondgroep adviseer ik je om jaarlijks een sportkeuring te laten uitvoeren bij een Sport Medisch Advies centrum (SMA). Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en het respecteren van je eigen fysieke grenzen. Ik kan en zal je adviseren aangaande het voorkomen van blessures maar het is voor je eigen verantwoordelijkheid of je deze adviezen ook opvolgt. Ik kan je niet garanderen dat je geen blessures zult oplopen. Mijn dringende advies is om altijd je eigen grenzen te respecteren.

George Edelman