Tarieven/alg. voorwaardenYoga running: Momenteel bieden Martine en ik geen yoga running aan.

Mindful hardlopen: €10,- voor een losse training. €100,- voor een blok van 12 trainingen. Het aanschaffen van een 10 strippenkaart is ook mogelijk.


Mindful wandelen: €10,- voor een losse training. €75,- voor een strippenkaart van 10 x

Loopgroep ‘s-Gravenzande: €75,- voor een blok van 12 trainingen

Bootcamp: €75,- voor een blok van 12 trainingen, of
€75,- voor een 10 strippenkaart (3 maanden geldig) of €10,- voor een losse training.

Privé training: €65,- per training. Privé trainingstraject: Prijs in overleg.

Video analyse hardlopen: €65,-

Zomeravondwandeling: €7,50 (incl een gezond en lekker drankje na afloop, aangeboden
door Gezondheidswinkel Biefit)


Er is ook de mogelijkheid een strippenkaart aan te schaffen voor 12 trainingen mindful hardlopen of wandelen voor €100,- Deze strippenkaarten zijn 3 maanden geldig.

Je ontvangt 20% korting bij Hardloopspeciaalzaak Zier-running op het gehele assortiment als je deelnemer bent van één van de hardloop of wandelactiviteiten van Biefit Loopschool Westland.

Je ontvangt 10% korting op een massagebehandeling naar keuze als je deelnemer bent van één van de hardloop of wandelactiviteiten van Biefit Loopschool Westland.

Algemene voorwaarden

Als je lid bent van de mindful hardloop of wandelgroep, loopgroep ’s-Gravenzande of als je je hebt aangemeld voor een door Welzijnspraktijk Edelman / Biefit loopschool Westland georganiseerd evenement of activiteit ga ik ervan uit dat je aanwezig bent tenzij je minimaal 24 uur van tevoren hebt geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken of niet komen opdagen wordt volledig aan je doorberekend.

Je lidmaatschap aan een mindful hardloopgroep, de mindful wandelgroep en/of loopgroep ‘s-Gravenzande wordt per kwartaal stilzwijgend verlengt tenzij anders aangegeven.

Als je lid bent van de mindful hardloop- of wandelgroep, loopgroep ’s-Gravenzande adviseer ik je om jaarlijks een sportkeuring te laten uitvoeren bij een Sport Medisch Advies centrum (SMA). Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en het respecteren van je eigen fysieke grenzen. Ik kan en zal je adviseren aangaande het voorkomen van blessures maar het is voor je eigen verantwoordelijkheid of je deze adviezen ook opvolgt. Ik kan je niet garanderen dat je geen blessures zult oplopen. Mijn dringende advies is om altijd je eigen grenzen te respecteren.


George Edelman