Start to run

Je goede voornemens veranderen in realiteit!
Eindelijk ga je ‘t ook volhouden! Op voorhand gefeliciteerd!

Je kunt doorlopend starten met hardlopen bij de Easy Runners op maandagavond.
De groep Easy Runners is uitermate geschikt als je wilt starten met hardlopen (start to run).
Tussen de stukjes hardlopen door krijg je afwisselende kracht, ademhalings en lenigheids bevorderende oefeningen aangeboden. Bij elkaar opgeteld leg je gemiddeld 6 km af op een trainingsavond bij de Easy Runners.

iedere training krijg je uitleg, toelichting en professionele coaching van de ervaren hardloopster en gediplomeerd runningtherapeut Jolanda Versteegen. Zij doet dit met hart en ziel en is een zeer geliefde trainer.

De Easy runners zijn bedoeld voor mensen die op een prettige manier willen (leren) hardlopen, hiervan willen genieten en dit ook vol willen houden. Overbelasting / blessures krijgen veel minder kans doordat we aandachtig trainen op een minder belastende manier. Je leert tijdens het hardlopen te focussen op diverse aandachtspunten. Langzamerhand slijt deze meer doeltreffende manier van hardlopen in. Het niveau is laagdrempelig en daardoor geschikt voor bijna iedereen. Je leert te focussen op je kwaliteiten en mogelijkheden in plaats van op je tekortkomingen en moeilijkheden.