Aanbod2.0

BLW maandagavondgroep

BLW maandagavondgroep vindt elke maandagavond plaats om 19:30u vanaf het sportpark in ‘s-Gravenzande, De Bosrand in ‘s-Gravenzande/Heenweg, Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk of (alleen gedurende de zomertijd) PLSTK/De Zeetoren in Hoek van Holland.

Je kunt kiezen uit de Easy Runners, groep 1 of groep 2.:

De groep Easy Runners is met name geschikt voor de beginnende hardloper en/of de hardloper zonder ambitie op het gebied van het uitbouwen van de conditie, het competitieve aspect of bijv. deelname aan prestatielopen/wedstrijden. Als je gewoon fit wilt blijven, een gemiddelde basisconditie wilt opbouwen en behouden en meer niet, dan is deze groep geschikt voor jou. 

Groep 1 is bedoeld voor mensen die al wat hardloop ervaring hebben en lekker willen hardlopen om fit en gezond te blijven zonder verdere ambities. Of om een goed fundament op te bouwen om door te stromen naar groep 2

Groep 2 is voor de wat meer ervaren hardloper die graag wat verder gaat en misschien zelfs af en toe wil deelnemen aan een prestatieloop of wedstrijd. 

Regelmatig stromen mensen door naar de volgende groep.


Ik wil meer lezen

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.