Nieuw: Biefit Bootcamp masters

Biefit Loopschool Westland presenteert: vanaf woensdagochtend 28 oktober, 9:00 uur in het Dreespark te Naaldwijk: Biefit Bootcamp masters!! De titel ‘Master’ komt uit de atletiekwereld. Daar word je master genoemd als je boven de 35 bent.

Biefit Bootcamp Masters is dus een laagdrempeliger bootcamptraining dan gemiddeld. 

Dus wil je lekker (beginnen met) bewegen maar jezelf niet over je toeren jagen dan is dit de perfecte kans. 

De bijzonder ervaren trainer Patrick van Dop begeleidt deze superleuke en gevarieerde trainingen zeer deskundig en creatief. 

Meld je aan via het contactformulier op deze website! 

De kosten bedragen €75,- voor een 10 strippenkaart die 3 maanden geldig is. Je kunt er dus 12 of 13 weken over doen om je kaart volledig te verzilveren. 
Een losse les is €10,- graag contant te voldoen bij de trainer. 


Of iets anders: 

Biefit loopschool Westland biedt uiteraard nog meer mogelijkheden voor ‘oudere jongeren’ om (weer) lekker in beweging te komen en te blijven. 

Wat te denken van de groep ‘Easy runners’ op maandagavond in ‘s-Gravenzande? Een laagdrempelige en superleuke hardloopgroep.Zeer verantwoord om daar te beginnen met hardlopen / met weer / meer bewegen. Veel afwisseling, veel oefeningen tussendoor. Denk daarbij aan kracht, ademhaling en techniekoefeningen om zo efficiënt mogelijk hard te lopen.