Video-analyse van je looptechniek?

Je looptechniek vertelt je meer dan je denkt! Natuurlijk over je manier van lopen, maar vaak ook over je persoonlijkheid en/of over thema’s die in je leven spelen. Welzijnspraktijk Edelman maakt op verzoek individuele video-opnames, die zorgvuldig worden geanalyseerd. Deze analyse bespreken we uitgebreid terwijl we de beelden gezamenlijk bekijken.

Als je je manier van lopen met eigen ogen ziet, zijn aanpassingen efficiënter en gemakkelijker door te voeren. Maar dat is niet alles. Je motoriek ‘verraadt’ namelijk vaak ook dieper gelegen thema’s waardoor je een helder en bewuster zicht krijgt op je doen en laten. Door de wisselwerking tussen lichaam en geest kan het werken aan het een het ander zeker ook positief beïnvloeden. 

Voorheen werd de video-analyse alleen aangeboden als onderdeel van een ‘Start-to-Run-traject’, maar nu is dit ook mogelijk zonder verdere verplichtingen of deelname aan een loopgroep. De kosten hiervoor bedragen € 50,– incl. btw. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan graag contact op!