Podcast: sterker en wijzer worden van tegenslagen

matt-botsford-OKLqGsCT8qs-unsplash

Op bezoek bij Bewust Westland:

Recentelijk mocht George Edelman, eigenaar van Biefit Loopschool Westland te gast zijn bij Nicolle Gregoire, initiatiefnemer van Bewust Westland, een netwerkgroep van regionale aanbieders van alternatieve zorg.

Tijdens dit bezoek kreeg George de gelegenheid om in een podcast uit te leggen waar hij zich mee bezighoud, wat hem drijft en inspireert en hoe hij bij het op- en uitbouwen van zijn ondernemingen Welzijnspraktijk Edelman en Biefit Loopschool Westland kwam.

In de podcast wordt besproken over hoe je sterker en wijzer wordt van tegenslagen en wat het verschil tussen identiteit en authenticiteit is. Hierbij verteld George over zijn eigen lessen, de mensen die hem inspireren en de rol van hardlopen en energiewerk in zijn leven.

Luister naar deze mooie aflevering via:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *