Workshop hardlopen en voeding

Aanstaande Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei om 10:30 vindt de online interactieve workshop: ‘hardlopen en voeding’ plaats!

In deze workshop leer je alles over een gezonde basisvoeding en hoe je het hardlopen met voeding (en supplementen) kunt ondersteunen. We gaan dieper in op wat je voor, tijdens en na een hardlooptraining met voeding kunt doen (en laten!) om zo je training te optimaliseren.

De workshop wordt gegeven door Renske Dzon en duurt ongeveer een uur. Er is ook ruimte voor vragen.

Inschrijving

Schrijf je in via renskedzon@hotmail.com. Je ontvangt dan een link voor Zoom. De workshop gaat door bij 6 deelnemers. Er is geen maximum aantal deelnemers, dus geïnteresseerde familie, vrienden en kennissen zijn ook welkom. De inschrijving sluit maandag 10 mei.

Voor het gemak kun je ook op onderstaande knop drukken om een mail te versturen. Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *